Αρχείο άρθρων

ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ

2016-01-27 09:48
ΥΛΙΚΑ: 1 ποτήρι λάδι 2 ποτήρια σιμιγδάλι 3 ποτήρια ζάχαρη 4 ποτήρια νερό 2/3 κουτ. κανέλα 1/4 κουτ. γαρύφαλλο καραμελωμένα αμύγδαλα   Τσιγαρίζουμε το σιμιγδάλι στο καυτό λάδι. Προσθέτουμε την κανέλα και το γαρύφαλλο. Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη σε δυνατή φωτιά....

SPAGHETTI BOLOGNESE ΜΕ ΚΙΜΑ ΣΟΓΙΑΣ

2016-01-24 16:54
ΥΛΙΚΑ σάλτσας μπολονέζ: 1/2 κούπα ελαιόλαδο 1/2 κούπα κρασί κόκκινο 2 φλ. τσαγιού κιμά σόγιας 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτά φετάκια 1/2 κούπα ψιλοκομμένο μαϊντανό 2  καρότα τριμμένα 1 φύλλο δάφνης 2 κούπες συμπυκνωμένο χυμό...

ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ

2016-01-22 02:31
ΥΛΙΚΑ: 1 πακέτο φύλλο κρούστας 250γρ φυτικό βούτυρο σιρόπι: 500γρ ζάχαρη 300 γρ νερό 1 στικ κανέλας χυμό από μισό λεμόνι 5-6 γαρίφαλα γαρνίρισμα (προαιρετικά): τριμμένοι ξηροί καρποί με λίγο κανέλα κ γαρίφαλο σοκολάτα υγείας λιωμένη καρύδα κ.α. Βάζουμε τα υλικά του...

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΡΟΤΟΥ

2016-01-19 02:40
ΥΛΙΚΑ: 200γρ αλευρι για ολες τις χρησεις 100 γρ αλευρι ολικης 100γρ βρωμη αλεσμενη 5-6 καροτα τριμμενα 200γρ λαδι 4-5 κουταλιες ζαχαρη 1/2 κουτ. γλυκου αλατι 1/4 κουτ. γλυκου σόδα   Ζυμωνετε ολα τα υλικα μαζι.  Αφηνετε μιση ωρα να ξεκουραστει και πλαθετε...

ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΣΑΝ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

2016-01-15 02:45
Κόβετε, πλένετε καλα και σκουπιζετε τις πατάτες να στεγνώσουν. Τις ρίχνετε σε αντικολλητικο σκευος με θυμαρι, αλατοπίπερο κ ρίγανη μεχρι να παρουν λιγο χρώμα. Αδειάζετε σε ταψί με λαδόκολλα, προσθέσθε λγ λεμόνι, σκεπάστε με αλουμινόχαρτο και βάλτε στο φούρνο 1-1:30 ωρα (μέχρι να μαλακώσουν) στους...
Προϊόντα: 161 - 165 από 165
<< 13 | 14 | 15 | 16 | 17