ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΟΓΙΑΣ

2016-03-02 01:48
ΥΛΙΚΑ:
1 φλιτζάνι κιμά σόγιας
1 μεγάλο κρεμμύδι 
1 σκελίδα σκόρδου
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
½ πράσο
2 κουτ. σούπας δυόσμο
2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
1 κουτ. σούπας πουρέ πατάτας (προαιρετικά, αντικαθιστά το αυγό)
αλάτι ,πιπέρι, κύμινο
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας γεμάτη αλεύρι
1 κουτ. σούπας κέτσαπ
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
 
Μουλιάζουμε τη σόγια σε 3 φλιτζάνια βραστό νερό για 2 ώρες. 
Ξεπλένουμε και στύβουμε καλά.
 Στο μούλτι βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά – εκτός από τα αλεύρι και το ψωμί, ρίχνουμε τον πολτό στον κιμά προσθέτουμε το ψωμί (αφού πρώτα το μουλιάσουμε και το στύψουμε) , το αλεύρι και αν χρειασθεί λίγη τριμμένη φρυγανιά.
 Αφήνουμε 30’ να βγουν τα αρώματα.
                              Πλάθουμε μπιφτέκια και τα ψήνουμε! Είναι πεντανόστιμα!
 

Δημοσκόπηση

Είστε ευχαριστημένοι από το blog?

Ναι (406)
Όχι (52)

Σύνολο ψήφων: 458

Επαφή

VEGAN ΣΥΝΤΑΓΕΣ viktoriakontok@hotmail.com