ΓΥΡΟΣ

2016-05-01 23:56

Υλικά: 

500γρ πλευτώτους

1 κουτ. γλυκού ρίγανη

1 κουτ. γλυκού θυμάρι

1 κουτ. γλυκού πάπρικα καπνιστή

1 κουτ. γλυκού κουρκουμά

1 κουτ. γλυκού κύμινο

1/2 κουτ. γλυκού μπαχάρι

100-150ml ελαιόλαδο

2 κουτ. σούπας μουστάρδα

1 κουτ. σούπας κέτσαπ

2 κουτ. γλυκού σόγια σως

2 σκελίδες σκόρδο

1 κρεμμύδι 

1 πιπεριά

αλατι, πιπέρι

 

Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές λωρίδες και ανακατέυουμε καλά με όλα τα υλικά.

Αφήνουμε τουλάχιστον 1 ώρα τα μανιτάρια με τη μαρινάδα στο ψυγείο.

Σε καυτό τηγάνι αντικολλητικό ρίγχουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντάς τα μερικά λεπτά.

Είναι απίστευτα νόστιμο!!!